Velkommen til Boligpriserne.dk – dit one-stop online ressourcecenter for alt hvad der har med bolig at gøre.

Vi er her for at guide dig igennem den ofte forvirrende verden af boligmarkedet, boligforbedringer og indretningsprojekter. Hvad enten du søger råd om genopbygning, omkostninger ved boligforbedringer eller inspiration til indretning, har Boligpriserne.dk den nødvendige viden og ekspertise til at hjælpe dig på din vej.

Boligpriserne.dk blev skabt ud fra en passion for boliger og et ønske om at gøre al information om markedet tilgængelig på ét sted. Vi så et behov for at simplificere boligprocessen og give gennemsigtige oplysninger om omkostninger og rådgivning til gør-det-selv projekter. Vores mål er at gøre indkøb og forbedring af dit hjem til en simpel og behagelig oplevelse.

Bag skærmen finder du Nicoline og jeg selv Patrick.

Patrick: “Hej! Jeg hedder Patrick, jeg er 24 år gammel og bor til dagligt i Århus. Jeg har en stor passion for godt håndværk og gør-det-selv projekter. Jeg elsker at tilbringe tid i byggemarkeder og værktøjsbutikker, hvor jeg altid er på udkig efter det nyeste værktøj og materialer til mine projekter. Jeg har gennem tiden samlet en imponerende samling af værktøj og har prøvet kræfter med alt fra møbelrestaurering til at bygge min egen terrasse. Jeg elsker at dele mine erfaringer og tips med andre, og jeg sætter stor pris på, når andre deler deres viden med mig. I min fritid laver jeg gør-det-selv projekter. Derfor er det også lige til højrebenet, at jeg hovedsageligt varetager kategorierne Gør-det-selv. Jeg kan kontaktes på patrick@boligpriserne.dk

Nicoline. “Jeg hedder Nicoline, jeg er er 28 år gammel og bor i Århus. Jeg er til dagligt sygeplejerske og i min fritid skriver jeg indlæg her på siden”

Vær opmærksom på, at vi på boligpriserne.dk ikke selv har foretaget tests af alle viste produkter. I stedet har vi samlet resultater fra en række uafhængige forbrugere og testpaneler, og nøje udvalgt de modeller, der har præsteret godt i disse tests. Dertil inkluderer vi også vores egen erfaring med panelets produkter i vores vurderinger. Som en særlig funktion har vi desuden skabt en metode, der gør, at produkterne på boligpriserne.dk altid rangeres efter andre brugeres tilfredshed. Produkterne, der andre har fundet mest værdifulde og interessante, vil altid være de første, du ser.

Når vi vælger, hvilke produkter der skal med i vores guides, er det afgørende for os kun at vælge produkter, der bringer værdi. Vi fokuserer på forskellige parametre i forskellige kategorier, og optager modeller i forskellige prisklasser – lige fra de mest overkommelige til de mest luksuriøse. Men et fælleskriterium for alle de viste produkter er, at de mindst har modtaget rosende kommentarer fra eksperter eller har klaret sig godt i forbrugertests.

På boligpriserne.dk er det vigtigt for os at højne kvalitetsstandarden. Du vil derfor opdage links til produkter, som giver os en mindre provision for at henvise dig til den relevante side. Dette hjælper os med at holde vores standard på det høje niveau, vi efterstræber, så du altid får de mest kvalificerede og detaljerede produkttests.

Vi dækker alle aspekter af boligmarkedet, og uanset om du er førstegangs køber, erfaren ejer eller bare en interesseret browser, er der noget for dig her på Boligpriserne.dk. Vi giver dig de nyeste tendenser, opdateringer og nyheder inden for boligbranchen samt uvurderlige redskaber til at forstå og navigere i det ofte komplekse boliglandskab.

På Boligpriserne.dk er vores læsere i centrum. Vi sigter efter at sørge for, at hver enkelt af jer kan finde svarene på dine boligrelaterede spørgsmål og udforske en lang række emner for at forbedre din boligoplevelse. Uanset om du søger tekniske oplysninger eller bare ønsker at blive inspireret, håber vi, at du vil finde, hvad du behøver her på Boligpriserne.dk.

Men vi er mere end blot en informationsportal – vi er et community. Vi inviterer dig til at engagere dig, stille spørgsmål, dele dine erfaringer og blive en del af vores boligelskende familie. Hvert hjem har en historie, og hos Boligpriserne.dk vil vi gerne være en del af din.

Tusind tak for at du besøger Boligpriserne.dk – vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe, forbedre og forvandle.

Patrick Bolby
Medgrundlægger af Boligpriserne.dk

//Boligpriserne.dk er en del af P.Bolby ApS. CVR: 41691395. Søren Frichs vej 52, 8230 Åbyhøj